Brodeeraus | Silkkipainatus | Laser -kuvapainatus

Tampo -painatus | Folio -painatus| Dimensio -painatus

Kaiverrus | Logoaineistojen toimitus | Tuotannon ohjaus

TUOTANNON OHJAUS

Olemme erikoituneet valmisvaate –ja lakkibrodeeraukseen sekä kangasmerkkeihin. Vahvasti kasvava osa-alueemme on tehdä työvaatteisiin kangasmerkit ja yrityksen logot kilpailukykyisin hinnoin.

Tarkka tuotannon - ja laadunvalvonta takaavat täsmälliset ja luotettavat tomitusajat. Olemme suunnitelleet juuri meille sopivan tuotannonohjausjärjestelmän ja sähköisen arkistointijärjestelmän Järjestelmä antaa varmuuden siintä että kaikki asiakkaan työohjeet ovat tarkasta ja järjestelmällisesti hyödynnettävissä vuosienkin jälkeen.

Tuotantovaraus

Tuotantoprosessimme alkaa aina tuotantovarauksella.Tässä vaiheessa kirjaamme ylös kaiken mahdollisen Tiedon työstä, myös rahtikirjannumeron , joka helpottaa jos toimituksessa on ollut ongelmia.

Työn valmistuminen

Työvalmistuessa tekijä kuittaa työn tehdyksi ja tulostaa lähetyslistan jokaisen asiakkaan omilla yhteystiedoilla. Tässä vaihessa on myös mahdollista saada online-kuittaus työvalmitumisesta työ-ostajalle, joka voi hyödyntää nopeaa palautteen saamista nopeutuvalla laskun kiertoajalla.

Työohjeiden arkistointi

Valmistuksen jälkeen kaikki arkistoidaan sähköisesti.Asiakkaamme voi luottaa siihen että arkistoimme kaikki Hänen tärkeät työ-ohjeet tulevaisuuden käyttöä varten.

Valmistusprosessi

Olemme panostaneet paljon tietotekniikkaan ja nykyaikaisiin tuotantolaitteisiin. Tuotannossa on käytössä Tajima –merkkiset koristetikkauskoneet, kaikkiaan 11 ”päätä” ovat edesauttamassa nopeissa toimituksissa.

Digitointi

Ohjelman suunnittelu on tuotannon osa-aluseista vaativin osuus. Digitoinnissa suunnitellaan tikkityypit sekä tikkien suunnat ja värit. Tässä vaiheessa ammattitaitoinen ohjelmoija ratkaisee suuresti lopputuloksen laadun.

Käytössämme on Tajima –ohjelmisto.